Rozšíření webové prezentace o přehledy jednotlivých mikrofotobank

07.04.2010 00:00

Pro zvýšení přehlednosti webové prezentace byly vytvořeny samostatné záložky ke čtyřem hlavním mikrofotobankám: Shutterstock, iStockphoto, Fotolia a Dreamstime. Pod těmito záložkami jsou přehledně uvedeny hlavní charakteristiky mikrofotobank, a to jak z pohledu designéra potřebujícího produkty koupit, tak i z pohledu fotografa resp. ilustrátora.

Pro všechny záložky byla použita stejná nebo podobná struktura informací, takže se charakteristiky dají navzájem porovnávat. Informace o cenách jsou z důvodu komplexnosti problematiky a obtížné srovnatelnosti cenových strategií mfb pouze pro základní orientaci, vždy je ale uveden odkaz na konkrétní stránku, kde lze získat podrobné aktuální informace.

U každé mikrofotobanky je uvedena anketa s dotazem, jaký je obvyklý měsíční výdělek autorů na dané mfb. Pro všechny fotografy a zájemce o mfb bude určitě taková informace užitečná a pomůže jim v rozhodování, o vstup na kterou mikrofotobanku stojí nejvíce usilovat.

Budu rád, pokud Vám informace o jednotlivých mikrofotobankách pomohou nebo Vás alespoň zaujmou. Pokud se plánujete na nějakou z uvedených mikrofotobank registrovat, ať už jako kupující nebo prodávající, budu vděčný, pokud pro registraci použijete příslušný odkaz nebo banner uvedený na těchto stránkách.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.