Galerka českých a slovenských autorů na Shutterstocku

29.06.2010 00:00

Aktualizace 30.06.2010: Do přehledu bylo doplněno dalších 24 autorů, jejich celkový počet je nyní 72.

Shutterstock od května 2010 umožnil sledování galerií jednotlivých autorů prostřednictvím RSS. Pokud vás zajímá lokální tvorba pro mfb a jejich autoři, najdete v záložce "GALERKA" seznam českých a slovenských přispěvatelů na Shutterstock, u kterých se mi podařilo dohledat linku na jejich portfolio a kteří mají on-line více než jen "pár" fotografií (v řazení autorů prosím nehledejte systém). V první fázi uvádím 48 autorů, v následujících dnech přibude dalších cca 25 až 50 linek, které momentálně zpracovávám.

V zobrazení rotuje vždy 5 posledních schválených výtvorů, přičemž aktualizace samozřejmě probíhá automaticky. Přes jméno vede proklik na portfolio autora. Pokud na mfb přispíváte, nejste na seznamu, máte alespoň 100 fotografií/vektorů v portfoliu a chtěli by jste být na seznam doplněni, pošlete mi linku na své portfolio na Shutterstocku na mail mikrofotobanky@centrum.cz. A naopak, pokud na seznamu jste a nechcete tam být nebo chcete opravit jméno, dejte mi vědět a odkaz smažu nebo upravím.

U autorů, kteří jsou exkluzivně na jiné mikrofotobance, není možné novinky v portfoliu takto sledovat (resp. pokud to lze, nedokáži vytvořit odpovídající feed). U těchto autorů proto uvádím alespoň linku na jejich portfolio.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.